Андрій Покровський розповів, як зробити Луцьк привабливим для інвестора

0
0
Андрій Покровський розповів, як зробити Луцьк привабливим для інвестора
Бізнесмен, меценат та депутат Луцькради Андрій Покровський розповів, як зробити обласний центр Волині привабливим для інвесторів.

Про пріоритетні сфери для залучення інвестицій та розвиток Луцька він розповів у форматі відеоблогу.

За словами Андрія Покровського, для підвищення рівня інвестиційної привабливості необхідно розробити та прийняти повноцінну Стратегію розвитку міста, створити агенцію з підтримки й обслуговування інвесторів, а також проводити якісну промоцію Луцька, його інвестиційного потенціалу в Україні та за кордоном.

Також бізнесмен зауважив, що має цілісне бачення розвитку рідного міста. До того ж як депутат міської ради та місцевий інвестор він дуже зацікавлений в інвестиціях саме у Луцьк, а також у Волинську область загалом.

Серед пріоритетних сфер розвитку обласного центру та залучення інвестицій Андрій Покровський виокремив технологічне виробництво на основі використання наукового потенціалу і туризм.

«Також нашому місту потрібен інвестиційний поштовх, який можна забезпечити залученням одного або декількох відомих брендів для інвестицій у місцевий бізнес. Таких до прикладу як McDonalds чи Simens», - каже Покровський.

Бізнесмен переконаний, що за умови цілеспрямованих дій місцевої влади, відкритої та чесної конкуренції, внутрішні і іноземні інвестори стоятимуть у черзі, щоб інвестувати у Волинську область. А це своєю чергою допоможе вирішувати проблему трудової міграції та поповнювати місцеві бюджети.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні