На Волині вшанували пам'ять загиблих в аварії студентів

0
10
На Волині вшанували пам'ять загиблих в аварії студентів
У Любешівському коледжі вшанували пам'ять студентів, які загинули в аварії.

Про це повідомляє газета "Нове життя".

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилась у неділю, 7 жовня, між селами Бихів та Цир, на автодорозі сполученням Любешів-Велика Глуша. Автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter» зіткнувся із мотоциклом «SkyBike». У результаті зіткнення загинуло двоє юнаків, ще двоє жителів Любешівського району отримали тілесні ушкодження.

Шістнадцятирічний Андрій Хвесик та вісімнадцятирічний Юрій Павлік із Лахвич були студентами Любешівського технічного коледжу ЛНТУ.

Другокурсник Андрій Хвесик мріяв бути техніком-механіком, а випускник, четвертокурсник, Юрій Павлік – техніком-дизайнером.

За словами в.о. директора Любешівського технічного коледжу ЛНТУ Анатолія Хомича, обидва хлопці були прикладом для інших, адже брали активну участь у студентському житті коледжу.

«Чи то спортивні заходи, чи іншого спрямування відбувалися, вони завжди були серед учасників. На них могли рівнятися інші. Кажу це від щирого серця, без перебільшення», - розповів директор навчального закладу.

8 жовтня у холі приміщення гуртожитку коледжу педагоги та вихованці встановили куточок пам’яті Андрієві та Юрію, де стоять їхні фото, горять свічки.

Наставники та одногрупники також побували у селі Лахвичі, де провели загиблих хлопців в останню дорогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні