За чужий несплачений штраф у волинської сім'ї з вісьмома дітьми забрали на дорозі машину. ВІДЕО

5
1
 За чужий несплачений штраф у волинської сім'ї з вісьмома дітьми забрали на дорозі машину. ВІДЕО
На посту у селі Вишнів ковельські патрульні зупинили мікроавтобус Mercedes, який перебував у розшуку.

Інцидент трапився у ніч на 1 жовтня, повідомляє прес-служба патрульної поліції у Волинській області.

Автомобіль був у розшуку в державній виконавчій службі через несплачений штраф у понад 2 тисячі гривень.

В салоні авто перебувало подружжя та восьмеро дітей.

Зі слів правоохоронців вони пояснили причину зупинки і затримання. Запропонували громадянам погрітись всередині, купити їжу та дали води.

Водій мікроавтобуса почав телефонувати різним людям, а також на службу 102 зі скаргами щодо дій полісменів, разом з тим, ображав поліцейських, погрожував звільненням тощо.

Згодом на одному з інформаційних ресурсів з’явилась перекручена інформація про нібито «свавілля поліцейських», яка не відповідає дійсності.

Як стверджують патрульні, вони представились, поводились гуманно, однак мусили діяти відповідно до закону, тобто вилучити автомобіль, який був у розшуку.

Рядовий поліції Богдан розповідає: «Водій пояснив, що придбав автомобіль за дорученням і, мовляв, не знав про несплачені штрафи, наполягав, аби його з дітьми доставили додому, у Нововолинськ, а тоді забрали мікроавтобус, однак це було б порушенням законодавства, адже якщо автомобіль у розшуку, його необхідно вилучити одразу. Нам було по-людськи шкода і чоловіка, і його сім’ю, ми пропонували різні варіанти допомоги, все є зафіксовано на відео, однак той вирішив не прислухатись. Врешті, мікроавтобус вилучили, опечатали, а відповідну інформацію направили у виконавчу службу».

Mercedes вилучили відповідно до постанови Кабінету Міністрів.
За даними виконавчої служби за цим авто рахується несплачений штраф у сумі 2 187 гривень.

«Якщо громадяни хочуть жити у правовій цивілізованій державі, потрібно починати з себе і дотримуватись законів», – зазначили поліцейські.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
багатодітний полішук не знайшов 600 грн щоб поставити сарай на облік? молодець, полюбас
Відповісти
Батько своїм жлобством піставив своїх дітей. Мало того ,що зекономив на довіреності, то ще хотів зекономити на таксі та готелі. Свої проблеми перекладає на стороніх
Відповісти
А якби ви були на його місці ви б реагували так само .А на дівані в хаті кожен розумний якби вас серед поля виштовхали з дітьми з машини і доберайтесь як хочете .Має бути хоч якась людяність доставте людей їхньою машиною додоми і тоді виконуйте рішення юстиції
Відповісти
Трахар-пахар, всі йому щось винні. Поліція тут правильно на диво вчинила.
Відповісти
Закони потрібно знати і не тупити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні