--> На Волині почали штрафувати за перевищення швидкості | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині почали штрафувати за перевищення швидкості

5
2
На Волині почали штрафувати за перевищення швидкості
На Волині у перший день штрафування водіїв патрульні оформили 10 постанов за перевищення швидкості.

Тестовий режим використання приладу TruCam завершився, і відсьогодні інспектори вже виносять постанови на водіїв, які перевищили швидкість, - повідомляє прес-служба волинських патрульних.

Нагадаємо, патрульні працюють на відкрити ділянках двох автодоріг Волині: Устилуг-Луцьк-Рівне (від 0 до 37 км) та Київ-Ковель-Ягодин (від 414 до 470 км).

Приміром, у селі Березовичі Володимир-Волинського району за кілька годин зупинили 11 водіїв, які рухались з перевищеною швидкістю, що й зафіксував прилад TruCam.

На 9 порушників винесли постанови за перевищення швидкості на більш, ніж 20 км/год з накладенням штрафу 255 гривень. На 1 порушника винесли постанову за перевищення швидкості на більш, ніж 50 км/год з накладенням штрафу 510 гривень.

«Більшість водіїв, звісно, переконують, що не знали, що за перевищення швидкості вже виносяться постанови. Ще хтось досі їздить «за старими правилами»: мовляв, можна рухатись 60 кілометрів на годину плюс 20, тобто виходить 80. Але це вже порушення. Але є й такі, які визнають свою провину, погоджуються і не виявляють агресії, а розуміють нашу роботу», - ділиться інспекторка Патрульної поліції Волині Іванна.

Максимальна швидкість, яка сьогодні була зафіксована, - 106 км/год.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То в кущах стоять? Чи водії присліпкуваті шо мигалки мигають!?
Відповісти
То водії присліпуваті не знають ПДР і небачать мигалок та патрульних, які працюють на дорозі в світовідбиваючих шлейках. ЯК КАЖУТЬ ПРАВА КУПИВ, А ЇЗДИТИ НЕ КУПИВ!!!
Відповісти
Ржу! Їхав тією трасою і в неділю, і в понеділок. Водії мигають один одному. Тільки дятли попадають на трукам! 106))) Біля Березович менш як 130 їде 1 з 10.
Відповісти
- і це аксіома!!!
Відповісти
- і це аксіома!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні