Марина Порошенко не приїде на Волинь

1
3
Марина Порошенко не приїде на Волинь
Перша леді України Марина Порошенко не зможе відвідати Волинь. Про це з посиланням на прес-службу Волинської облдержадміністрації повідомила газета «Волинь».

Нагадаємо, у п’ятницю, 28 вересня, у Луцьку в приміщенні торгівельно-розважального центру «ПортCity» відбудеться «Осінній бал» для дітей та підлітків з особливими потребами. Раніше голова ОДА Олександр Савченко розповідав, що на нього запросили дружину Президента України. Однак, за останньою інформацією, поїздка на Волинь не внесена в її робочий графік.

Благодійний захід розпочнеться 16.00. Серед почесних гостей буде танцюрист і хореограф Владислав Яма, який дасть майстер-клас із виконання одного з традиційних бальних танців.

В «Осінньому балі» візьмуть участь вихованці Луцького навчально-реабілітаційного центру, а також члени громадських організацій «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру «Янголята», батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку «Повір у себе», Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу щось позитивне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні