--> «Їдь на АТО і там ї*и людей»: як волиняни з патрульними сперечались. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Їдь на АТО і там ї*и людей»: як волиняни з патрульними сперечались. ВІДЕО

2
-6
«Їдь на АТО і там ї*и людей»: як волиняни з патрульними сперечались. ВІДЕО
У Ковелі порушник правил дорожнього руху нецензурно вилаявся на патрульних.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Волині у "Фейсбуці".

Інцидент трапився кілька днів тому у Ковелі. Водій не увімкнув покажчик повороту, тому його зупинили патрульні та винесли постанову.

Спочатку чоловік визнавав своє порушення, проте потім почав конфліктувати з полісменами та ображати їх. Тим часом, до правоохоронців підійшло ще дві особи, які почали кричати, нецензурно виражатись, провокуючи ще більший конфлікт.

"Їдь на АТО і там ї*и людей!", "Ти моїми податками кормишся!", "Що хочу, те буду робити!" - такі фрази чули патрульні зі Сходу України, які нині несуть службу в Ковелі. Але наші патрульні завжди ввічливі і терплячі, адже вони спілкуються з громадянами України." - йдеться у дописі.

Один з "групи підтримки" навіть зателефонував на службу 102 та поскаржився на дії охоронців порядку.

"... збрехав, що водія «тримають годину», що не показують номер жетона, а також десятки разів уточняв у диспетчерів, чи правомірно винесено постанову. Здавалося б, дрібне порушення, до того ж, постанову можна оскаржити в суді, однак агресивні ковельчани перетворили все на скандал. І таке у нас – щодня." - додають патрульні.

Згодом, конфлікт вичерпався, і всі пішли та поїхали своєю дорогою.

За словами полісменів, здебільшого схожі інциденти переростають у серйозні порушення, часто з нанесенням тілесних ушкоджень, після чого порушників чекає ще й кримінальна відповідальність. І такі інциденти були в Ковелі вже кілька разів.

"Ставлення до Вас з боку поліцейських напряму залежить від Вашої ж поведінки. Ніколи не буде так, як було раніше, коли поліцію могли зневажати та принижувати: якщо громадяни хочуть змін і захисту, вони мають починати з поваги до самих себе." - зазначають правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як та міліція дістала!
Відповісти
В дійсності там поліція ох... ла в корінь не з цієї ситуації а з особистої «я знайду 1000 причин щоб вам виписати постанову» або дай на каву і їдь ось з такими словами мене зустріли ковельські поліцейські ,шкода тому що ми хочем порядку і стабільності а ідем в самісіньку ду...пу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні