Лучани просять облаштувати пішохідний перехід

2
-2
Лучани просять облаштувати пішохідний перехід
У Луцьку просять обладнати пішохідний перехід на вулиці Кравчука. Його просять розмістити навпроти будинку 19а, на місці де зараз стоїть знак "обережно діти".

Там також встановити штучну дорожню нерівність з обох сторін переходу. Відповідну петицію розмістив 17 вересня на сайті Єдиної системі місцевих петицій Олександр Ткачук.

За його словами, це найзручніше і найбезпечніше місце для переходу дороги пішоходам, а особливо дітям, які мусять переходити вулицю Кравчука по дорозі до НВК №26.

"На даному участку неодноразово виникали аварійні ситуації, що несли загрозу життю школярів. Розглянути можливість встановлення там відеореєстраторів", – просить автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перекопайте дороги і зробіть суцільний перехід! Долбені ліниві
Відповісти
Має бути Закон, який визначить, що пішоходний перехід в містах не повинен бути ближче один до одного ніж мінімум триста метрів!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні