У Луцьку просять зменшити кількість пішохідних переходів

5
6
У Луцьку просять зменшити кількість пішохідних переходів
У Луцьку просять зменшити кількість пішохідних переходів на проспектах Волі, Відродження, Соборності та вулиці Конякіна.

Відповідну петицію зареєструвала 8 серпня Ірина Кашуба.

На сьогоднішній день у Луцьку лише на проспекті Волі пішохідних переходів 15. І більшість з них – не регульовані.

«А зважаючи на відсутність у пішоходів та водіїв взаємоповаги один до одного, дороги нашого міста перетворюються на небезпечні ділянки для всіх учасників дорожнього руху», - переконана авторка петиції.

З її слів, зменшення кількості нерегульованих пішохідних переходів дасть змогу зменшити, а подекуди і уникнути трагічних випадків на дорозі.

Для того, аби петицію розглянули у Луцькій міській раді, вона за 14 днів повинна набрати 300 голосів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та Ірина Кашуба. напевно любить літати по центру під 100, а тут ше якісь люди ходять. Сама напевно свою ср... 10 метрів пронести не хоче, а пішоходи мають йти до переходу кілометр.
То вано пропонує пенсіонерці в 80 років кілометр йти до переходу. Включи "мозги" і тоді поймеш , що в 80 років баба не буде йти далеко до переходу, а буде переходити поза ним, автоматично стаючи порушником, а ти розумниця, збивши її, будеш права.
То чиї інтереси ти представляєш, шановна?
Відповісти
Мажорам ніле розігнаттись. А кашуба, вона і є кашуба, що знеї візьмеш.
Відповісти
Поясніть цій дурепі, що без пішоходних переходів люди будуть переходити дорогу ДЕ-НЕБУДЬ, а точніше - де захочуть. І потім ця ж Іринка Кашуба зіб'є людину і буде нести кримінальну відповідальність...
Відповісти
Є державні будівельні норми щодо розміщення пішохідних переходів.Вони повинні бути через 150- 250 метрів,а не як собі якась там пані придумала.
Відповісти
НЕ підтримую, однозначно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні