Квартиру лучанина обікрали в день новосілля

0
0
Квартиру лучанина обікрали в день новосілля
У Луцьку в чоловіка в день новосілля з будинку вкрали 35 тисяч гривень та 200 доларів.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 4 вересня, - пише ІА Волинські новини.

31 березня 2017 року п'яний чоловік, який раніше був судимий, за попередньою змовою із невстановленою особою незаконно проник до будинку.

В той час, коли потерпілий відчинив вхідні двері свого будинку, невстановлена особа нанесла йому удар по обличчю та по тулубу, а потому дістала із кишені його штанів гаманець із 35 000 гривень та 200 доларами. В цей момент обвинувачений незаконно проник через відчинені вхідні двері даного будинку, зайшов у спальну кімнату, де зі столу викрав мобільний телефон марки «Nomi».

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину не визнав.

Потерпілий в той день святкував новосілля із однокласником, його дружиною і донькою. Крім того, на застілля завітали обвинувачений зі знайомим, а також були присутні незнайомі господарю особи. Зі слів чоловіка, близько 23:00 усі гості розійшлися, тож він ліг спати. Проте згодом почув, як щось грюкнуло у вікно, а потім хтось постукав у двері.

Як наголосив потерпілий під час суду, він не може впізнати обвинуваченого, оскільки чоловіки були в масках, до того ж, вищі зростом, ніж обвинувачений.

Отож, суд визнав чоловіка невинним у пред'явленому обвинуваченні та виправдав за недоведеністю у вчиненні кримінального правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні