У комп'ютерному клубі чоловік зґвалтував 45-річну жінку

0
У комп'ютерному клубі чоловік зґвалтував 45-річну жінку
У Хмельницькому затримали 39-річного чоловіка, який зґвалтував 45-річну жінку. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Як повідомила прес-служба поліції Хмельниччини, злочин чоловік вчинив у одному з комп’ютерних клубів Хмельницького. Зловмисник зґвалтував 45-річну потерпілу та відібрав у неї планшет і 12 тис. грн.

«І хоч потерпіла звернулась до поліції не одразу, правоохоронці оперативно розшукали і затримали зловмисника. Викрадений планшет вилучили. Підозрюваний намагався здати його до ломбарду», – йдеться у повідомленні.

Чоловікові вже оголосили про підозру за ч.1 ст. 152 ККУ (зґвалтування) та ч.4 ст. 187 ККУ (розбій, вчинений під час воєнного стану). У разі доведення вини йому загрожує до 15 років ув’язнення. На період розслідування Хмельницький міськрайонний суд взяв зловмисника під варту.

Про чоловіка також відомо, що раніше його неодноразово притягували до кримінальної відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні