Лучани розважались у День міста на Dj-параді від РЦ «Промінь»

0
-8
Лучани розважались у День міста на Dj-параді від РЦ «Промінь»
З нагоди Дня міста, 8 вересня, на площі біля РЦ «Промінь» відбувся Dj-парад. Він розпочався о 15:00 і тривав до 20:00.



Детальніше про програму заходу розповіла ведуча Інна Мархевка: «Сьогодні біля РЦ «Промінь» відбувається велике святкування Дня міста, бо з променем в серці ми усі.



Також сьогодні буде Dj-парад з розіграшем призів для дітей та дорослих. Будемо малювати своє місто мрії, а також танцювати, насолоджуватися класною музикою. Заплановані майстер-класи з танців, їх нам допоможуть провести Stylez Studio. Звісно ж будемо роздавати багато подарунків. Це подарунки не тільки для походу в кінотеатр, але й в різні кафе та «George's Club». Не забуваємо, що у РЦ «Промінь» люблять дітей, тому «Смугастий носоріг» дуже готувався до цього свята».





Лучани та гості міста мали можливість розважитись і потанцювати під запальні композиції від Avecarnival, Phobos, Shmell’, Semlycorn. Під час святкування розіграли подарунки серед присутніх.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні