Американці спалюють кросівки Nike

3
3
Американці спалюють кросівки Nike
Американський футболіст Колін Капернік, який раніше показово ігнорував гімн США, став обличчям нової рекламної кампанії Nike, через що обурюється багато американців.

Невдоволені американці на знак протесту спалюють кросівки і псують продукцію виробника спортивного одягу, - пише gazeta.ua.

Колін Капернік привернув до себе увагу ЗМІ 2 роки тому. Перед одним із матчів у серпні 2016-го він показово залишився на лавці запасних під час виконання гімну США. У вересні того ж року під час гімну встав на одне коліно.

Таким чином гравець висловлював протест проти расової дискримінації в США та занадто жорстокого, на його думку, ставлення місцевої поліції до афроамериканців.

"Я не маю наміру вдавати, що пишаюся прапором країни, в якій утискають темношкірих і людей іншого кольору шкіри. Це важливіше за футбол", - коментував свої вчинки Капернік.

Значна кількість американських футболістів підтримали колегу.

"Краще встати на коліно, ніж підняти руки догори і бути застріленим", - заявив Маршон Лінч, ще один популярний футболіст.

Президент США Дональд Трамп розкритикував поведінку спортсменів. Він порадив Каперніку пошукати іншу країну, а Національній футбольній лізі - звільнити всіх футболістів, які демонструють неповагу до гімну країни.

Nike обрала Каперніка обличчям кампанії, що присвячена 30-річчю слогана Just Do It. Виробник одягу наголосив, що Капернік - один із найвидатніших спортсменів свого покоління.

На офіційний постер з футболістом додали надпис: "Вір у щось. Навіть якщо заради цього доведеться пожертвувати всім".

Рішення Nike спровокувало критику патріотично налаштованих американців. У Twitter почав набирати популярність хештег #BoycottNike, під яким користувачі почали викладати фото та відео, на яких вони спалюють кросівки Nike. Багато хто псує продукцію спортивного бренду.

"Сан-Франциско Фортинайнерс", команда, за яку грав Капернік, офіційно не засуджувала рішення футболіста бойкотувати гімн США.

Однак 2017-го контракт з ним не продовжили. Зараз гравець судиться з НФЛ. Підозрює клуби у змові з метою завадити продовжити кар'єру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рекомендую Вам качественную пасеку, на которой покупаю большой ассортимент продуктов пчеловодства как для себя таки для своих друзей.
Пчеловоды делают всю продукцию пчеловодства на отменно, советы как принимать по важным вопросам дают. Очень много качественных статей на сайте, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/med/55-lechenie-povyshennoy-i-ponizhennoy-kislotnosti-zheludka-medom-sekrety-horoshego-pischevareniya.html
https://med-na-dom.com/med/76-lechenie-katarakty-medom.html
https://med-na-dom.com/med/409-kalorynst-medu-dlya-lyudini-rahuyemo-razom.html
https://med-na-dom.com/med/314-kak-sdelat-vkusnuyu-medovuhu-s-izyumom-i-klyukvoy.html
https://med-na-dom.com/propolis/514-kak-sdelat-svechi-s-propolisom-v-domashnih-uslovijah-ot-gemorroja-i-prostatita.html
https://med-na-dom.com/matochnoe-molochko/447-lechebnye-svojstva-matochnogo-molochka-na-spirtu-kak-prinimat.html
https://med-na-dom.com/vosk/408-kupiti-bdzholiniy-vsk-v-ukrayin.html

Одним словом они молодцы и я их советую.
Вот их сайт где я заказывал пчелопродукты - https://med-na-dom.com/
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/shho-odyagnuti-na-novij-rik-2017-pivnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/data-provedennya-dnya-nacionalno%d1%97-gvardi%d1%97-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-veresni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-dlya-posivu-na-zhovten-2018-roku-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/ekonomichniy-prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-lipnya-2018-roku.html
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/vakansii-raboty-v-polshe-v-gorode-bydgoshh-v-2017-godu.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні