У житловому будинку Луцька «накрили» алкоцех. ФОТО

1
7
У житловому будинку Луцька «накрили» алкоцех. ФОТО
У Луцьку податкова міліція викрила місце реалізації горілчаного фальсифікату та підпільного цеху по його виробництву.

Цех для виготовлення фальсифікату у Луцьку подружжя облаштувало у своїх житлових приміщеннях, - інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

В ході проведення операції «Акциз-2018» та в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні фіскалами Волині припинено діяльність нелегального виробництва підакцизних товарів.

Відтак, правоохоронцями під процесуальним керівництвом прокуратури області, в ході проведення санкціонованих обшуків ліквідовано підпільний цех по виготовленню фальсифікованої алкогольної продукції.

Крім того, викрито місце роздрібної реалізації такого сурогату.

За наслідками проведених заходів з незаконного обігу вилучили понад півтони спирту, з якого подружжя планувало виготовити чергову партію «оковитої» та готову алкогольну продукцію, орієнтовною вартістю 200 тисяч гривень.

Разом з тим, вилучили порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, лійки, спиртометри, готівкові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От звідки в магазинах половина нелегальної горілки !..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні