Чи можна їсти те, на що сідала муха: поради від Супрун

1
-6
Чи можна їсти те, на що сідала муха: поради від Супрун
Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун роз'яснила, чи можна їсти те, на чому сиділа муха.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Прочитала статтю про те, що робити, якщо на їжу сіла муха. Це може здаватися дотепною порадою, але давайте бути чесними. Чи знаєте ви достеменно, що справді робити? Чи діє правило, що за 5 секунд мікроби не “перебігають” на їжу? Чи все ж таки цього достатньо, щоби щось шкідливе потрапило на ваш пиріг та заразило, наприклад, гельмінтами?" - пише Супрун.

"На жаль, правдиве лише останнє речення. Їжу, на котру сіла муха, треба або помити, або приготувати під високою температурою, або не їсти, якщо ні те, ні інше не можливо. Адже мухи переносять дуже велику кількість збудників хвороб", - зазначила чиновниця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У супрунихи мухи вже в голові, а не на голові
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні