За скільки годин до сну треба їсти, щоб не набрати вагу

1
За скільки годин до сну треба їсти, щоб не набрати вагу
Часто, щоб схуднути жінки перестають їсти після 18:00. При цьому не п'ють воду, щоб не виникало набряків.

Про це пише gazeta.ua.

Зіркова тренерка Аніта Луценко вважає, що вечеряти потрібно за три години до сну. Наголошує, що спати краще лягати до півночі.

"Також вважається, що їсти треба тоді, коли ти енергію не витрачаєш. Тобто якщо просто сидиш перед ТБ – немає сенсу, бо нерозтрачена м'язами енергія – піде в запас. Ідея не їсти після 18,19,20,21 теж гарна. Бо скорочується час, в який людина поглинає ккал. Тобто таке обмеження для себе нормальна, гарна звичка", – зазначає Луценко.

Додає, що в Україні традиційно люди наїдають основну масу ккал після 19 години.

"Вклала дітей і гайда задовольняти себе. Їжа це лінивий спосіб отримати спокій і задоволення. Складні варіанти: друзі, ігри, медитації, хобі, вечірня зарядка, читання, тощо. Це все також працює, але їжею простіше – це правда. Інша справа, що це шкодить здоров'ю і вганяє часто в депресію", – пояснила Аніта.

Спортсменка каже, що нормальний час для вечері – 20:00.

"Таким чином ви починаєте розуміти що треба пообідати нормально, повечеряти вчасно і не закидати все, що погано лежить після 20:00", – підсумувала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У СВИНЕЙ СВОЇ ПРОБЛЕМИ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні