Цуманський лісгосп продає соки і джеми в Ізраїль

0
6
Цуманський лісгосп продає соки і джеми в Ізраїль
Консервний цех Цуманського лісгоспу вже надіслав 19 тонн ягідної продукції до Ізраїлю.

А ще він експортує в Німеччину, Канаду, США, Польщу, Китай, Туреччину, - інформує vl.oblast.online.

«Такий консервний цех – це родзинка нашого краю, адже ніде, окрім Волині, подібних цехів на території лісгоспів немає», – розпові голова Цуманської ОТГ Анатолій Дорошук.

До лісгоспу належить 7 лісництв, автоколона, станція, лісопереробний комплекс, автоколона, склад і 2 кафе. В асортименті підприємства входять: соки, варення, джеми, компоти, грибні консерви та овочі з теплиці.

«Вся наша продукція екологічно чиста. Ми практикуємо тільки натуральні інгредієнти і маємо асортимент як для звичайного споживача, так і для людей з цукровим діабетом», – зазначає начальниця консервного цеху Зінаїда Рябчун.

Тут самі збирають ягоду та перевіряють радіометром та в лабораторії. На лісгоспі заготовляють і сік без лимонної кислоти та цукру, який закупляють США.


Теги: продукт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні