Як луцький «Промінь» святкував День Прапора*

0
3
Як луцький «Промінь» святкував День Прапора*
У Луцькому розважальному центрі "Промінь" до Дня Прапора на фасаді комплексу вивісили 15-метровий стяг.

Урочистості відбулись на площі Грушевського, 23 серпня.

Для лучан виступали учні школи бойового гопака "Герць". Дітвора віком від 4 та до 17 років показала гостям заходу свої уміння у давньому українському мистецтві. Також учні школи провели майстер клас для усіх охочих.

За словами директора розважального центру Дмитра Грелюка тепер на стінах комплексу 15-метровий стяг розгортатимуть щорічно.

"Ідея зробити прапор таким великим виникла тому, що стяг є символом єдності і державності, як і наша країна. Ми б хотіли показати, що є єдиною та великою нацією. Хочемо жити у мирі, злагоді та творити лише добро.



Так, як сьогодні таке особливе свято ми організували флеш-моб з клубом бойових мистецтв. Це символ українського духу та козацтва, боротьби України за незалежність", - розповідає директор.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні