Луцьк затоплює через води, які течуть з Липин

0
2
Луцьк затоплює через води, які течуть з Липин
У Луцьку зливова каналізація не справляється з водами, які витікають з Липин.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - пишуть Волинські новини.

Директор Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич розповів, що раніше проспект Відродження не затоплювало, адже Липини не були так розбудовані.

«Коли є великі зливи, то існуюча каналізація не справляється. Зокрема проблема є на проспекті Відродження, адже розбудувалися Липини й звідти пішли всі води. На сьогодні є технічні умови щодо підключення Липин нової зливової мережі, але за умови будівництва нової зливової труби.

Була ще проблема на Гнідавському мікрорайоні, де не були належно очищені решітки. Також були проблеми на вулиці Конякіна, де ми почистили зливові, достали з них пляшки, покошену траву. Наші бригади й далі проводять очистку, промивають зливові. Також ми встановлюємо й нові решітки у необхідних місцях», - інформував Валерій Кузьмич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні