«Ви - бидло»: ліс під Луцьком закидали пластиком. ФОТО

2
9
«Ви - бидло»: ліс під Луцьком закидали пластиком. ФОТО
У селі Гаразджа під Луцьком ліс закидали сміттям.

«Всім, хто відпочиває в Гаразджі, присвячується», - написала у Фесбуці в спільноті «Теревені про Луцьк» користувачка Елена Куршина.

«Ви, сука, бидло, яке сре там, де саме ж відпочиває. Всі пруться в ту "Волинську Швейцарію", бо там чисто і культурно, плату за вхід беруть, а там де не беруть, то можна срати, кидати свої відходи, бо може думають, що воно саме прибереться. Скоро все платне буде, а все через те, що ми не вміємо правильно використовувати те, що нам дається безкоштовно», - обурюється жінка.

Також вона додає, що багато хто зносить сміття до зупинки.

«А зупинка за містком в Гаразджі це взагалі. Люди, там сміття ніхто не вивозить, не зносьте туди всю свою срань. Кричати хочеться, щоб дойшло. Там не те що сидіти, там близько стояти противно. І противно не від того сміття, а від того, що є такі люди, які не думають про наслідки і сруть, сруть, сруть. Задумайтесь», - йдеться у дописі.



Теги: сміття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі піднесені слова виникають після багаторічного виносу горшків у Эвропі.
Відповісти
Адже жінка права, і ще й досить коректно висловилась! Бидлу, звичайно, це важко сприйняти, але на те воно й бидло, що голова не варить, а все інше паскудить! За те це генетичне сміття не аби як розмножується, перші за «допомогою» на дітей, собіподібних(адже що навчить таке стадо!?), вибиває субсидії,..., і сере і сере повсюду!!!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні