На Волині створять 8 нових ЦНАПів

0
7
На Волині створять 8 нових ЦНАПів
На Волині планують створити 8 нових ЦНАПів.

Допоможуть у цьому західні партнери, - пише газета "Волинь".

Програма «U-LEAD з Європою» надасть меблі, офісну техніку, програмне забезпечення та організує навчання персоналу. Громади ж повинні взяти участь у співфінансуванні та відремонтувати приміщення під ЦНАП.

З восьми волинських ЦНАПів 7 будуть звичайні, а один — мобільний (в Устилузькій ОТГ). Нові центри надання адмінпослуг незабаром мають з’явитись у Заболоттівській та Забродівській ОТГ Ратнівського району, Вишнівській ОТГ Любомльського району, Колодяжненській ОТГ Ковельського району, Прилісненській ОТГ Маневицького району, Зимнівській ОТГ Володимир-Волинського району, Павлівській ОТГ Іваничівського району та Устилузькій ОТГ Володимир-Волинського району.

Наразі для всіх восьми громад затверджується Технічне завдання – індивідуальний документ з максимально детальним описом всіх аспектів створення ЦНАП.

Довідка:

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.
Теги: цнап, волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні