Як у Зимному відзначили річницю хрещення України-Руси. ФОТО

1
-10
Як у Зимному відзначили річницю хрещення України-Руси. ФОТО
У Святогорському Зимненському Успенському ставропігійному жіночому монастирі, що в селі Зимне Володимир-Волинського району, відбулися урочисті богослужіння з нагоди святкування 1030 річниці хрещення України-Руси.

Про це йдеться на сайті монастиря.

У монастирському храмі зібралося багато прихожан. Традиційно – місцева дітвора, вбрана у вишиванки, білі та блакитні сукні, священики, місцеві мешканці та монахині на чолі із ігуменею Стефаною.

Після Божественної Літургії біля пам'ятника Святого Рівноапостольного князя Володимра собором духовенства святковий молебень.

Як наголошують на сайті монастирі, під час богослужінь молилися « за мир та спокій у нашій державі Україні».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хрестили то як знаєте!?(( В курсі, як НАСИЛЬНО нав‘язували, заставляли, катували та вбивали!??(( Робите свято, типу, попів виставляєте, а чому не думаєте, що саме попи буди і є владою, яка вічно катували, убивали, і усе щоб мати владу та гроші!(( Вони складно співають, та чорну роботу роБлять. Так було і є!((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні