Луцький ЦНАП надаватиме нові послуги

0
-2
Луцький ЦНАП надаватиме нові послуги
Луцький Центр надання адміністративних послуг розширив сферу своєї діяльності. Відтепер тут надаватимуть також послуги з вирішення житлових проблем.

Відповідний меморандум про співпрацю 26 липня підписали секретар міської ради Григорій Пустовіт та директор Волинського Регіонального управління Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Тетяна Воробйова, - повідомляє сайт Луцької міськради.

«Для нас важливо, аби лучани були своєчасно та компетентно проінформовані про ті програми, які існують в нашому місті. Це дуже гарна справа, коли молодим сім'ям надається підтримка у вигляді пільгових кредитів на отримання житла», - наголосив Григорій Пустовіт.

Консультацію у спеціалістів Волинського Регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з трьох діючих програм молодіжного кредитування та доступного житла можна отримати щоп'ятниці з 9.00 до 13.00 у луцькому ЦНАПі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні