Волиняни відзначилися на міжнародному фестивалі у Польщі

1
-1
Волиняни відзначилися на міжнародному фестивалі у Польщі
Ансамбль танцю та оркестр «Волинянка» презентували українську національну культуру на Міжнародному фестивалі «Єврофольк-Замость2018».

Фестиваль тривав з 9 по 16 липня в місті Замость (Польща), пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Директор Палацу культури Луцька Юрій Войнаровський розповідає, що на фестиваль поїхали народний аматорський ансамбль танцю «Волинянка», керівником якого є заслужений працівник культури України Олег Козачук, та народний аматорський оркестр народних інструментів «Волинянка» під керівництвом Віталія Охманюка.

«Вони віддавали всю свою енергію, вкладали душу у кожен виступ, захоплювали публіку щирою українською музикою та запальним танцем. Наші колективи представили фольклор Волині на найвищому рівні і своєю самобутністю вирізнилися з-поміж інших учасників фестивалю.

Загалом фестивальна програма була насичена концертами, фестивальними вечорами, масовими гулянням, майстер-класами, відбулася й святкова хода. Також волиняни мали змогу долучитися до богослужіння в Кафедральному соборі та взяли участь в екскурсіях», - розповідає Юрій Войнаровський.

На фестивалі «Єврофольк-Замость2018» були представники національних культур з України, Греції, Канади, Беніну, Перу, США, Португалії, Сербії та Польщі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красьіво!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні