Луцьку мерію пікетували зоозахисники. ФОТО

10
-8
Луцьку мерію пікетували зоозахисники. ФОТО
Під стіни луцької мерії вийшли зоозахисники із тваринами на пікет.

Вони прийшли під стіни міської ради в рамках всеукраїнської акції на підтримку тварин у Миколаєві у п'ятницю, 20 липня, - пише ІА ВолиньPost.

«Минулого тижня там вбили понад сотню тварин на місцевому КП. Це дуже жорстоко і таке поводження з тваринами в світі неприпустиме», - зауважила учасник пікету Ірина Петринюк.

Відтак, луцькі зоозахисники вирішили приєднатися до акції, аби показати, що «тварини - теж живі істоти».

«Ми не хочемо бачити таке розправлення з тваринами в Україні», - додала вона.

Як пише BBC Україна, у Миколаєві у "Центр захисту тварин" загинули майже сто собак. Активісти говорять про вбивство здорових собак. Натомість за словами віце-мера Юрія Степанця, у тварин у вольєрах виявили різні захворювання, їх визнали агресивними, тому їх не можна було випускати на вулицю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову ці підстрелені тьоткі.Проти тварин нічооо немаю,але коли вони несуть небезпеку?
Відповісти
Перестаньте розплоджувати та прикормлювати бродячих тварин, і ніхто не загине. Такі " зоозахисники" самі створюють проблеми з бродячими трваринами.
Відповісти
аби ще безпритульних людей так захищали!
Відповісти
Одна собака лучше сотни свидомых активистов
Відповісти
10 бродячих собак --- 20 куп неприбраного гімна на кожній вулиці та дитячих майданчиках щодоби!!!!
Відповісти
Тут десь чоловік писав в коментарях щось типу - кілька дохлих собак чи котів і вже переполох, а те що тоннами вбивають курей, корів, коней, овець, свиней заради того, щоб люди могли переробити їх м‘ясо на лайно - нікого не хвилює. Будьте зоозахистом до кінця - забороняйте полювання, відкрийте ворта ферм і випустіть всю живність звідти, птахоферми зруйнуйте. Слабо? Якщо собака (будь-який) створюватиме загрозу мені особисто, чи будь-кому поруч зі мною - вб‘ю собаку не задумуючись.
Відповісти
"Собака бывает кусачей,только от жизни собачей..."Люди злі і байдужі.Прикро.
Відповісти
Лайно у вас всередині,а ви і не помічаєте.І ніби гомо сапієнс.
Відповісти
Я бачу, що в довідці з психлікарні на отримання водійських прав чи на зброю потрібно ввести графу «собачник» і вважати власників собак трохи теє... Адекватність у них - кульгає
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-ta-svyatkovi-dni-v-2017-roci-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/yets-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/sxidnij-kitajskij-goroskop-2017-dlya-vsix-znakiv-zodiaku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/koli-bude-blagovishhennya-presvyato%d1%97-bogorodici-v-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні