На Хмельниччині жінка здала в оренду свою 4-річну дитину

0
2
На Хмельниччині жінка здала в оренду свою 4-річну дитину
На Хмельниччині жінка здавала в оренду дитину, аби та жебракувала.

Про це повідомляє День за днем.

Ізяс­лавсь­кий район­ний суд Хмель­ницької об­ласті роз­гля­нув ма­те­рі­али кри­мі­наль­но­го про­вад­ження та ви­ніс ви­рок 32-річ­ній жи­тель­ці Бі­ло­гірсь­ко­го району.

«Жін­ку зат­ри­ма­ли без­по­се­редньо в мо­мент от­ри­ман­ня нею кош­тів за хлоп­чи­ка. За те, що від­да­ла влас­ну ди­ти­ну в орен­ду, 32-річ­на жи­тель­ка Бі­ло­гірсь­ко­го району от­ри­ма­ла 15 ти­сяч гри­вень. Крім то­го, во­на на­пи­са­ла роз­писку, в якій під­твер­ди­ла, що доб­ро­віль­но від­да­ла ди­ти­ну і жод­них пре­тен­зій не має та в по­лі­цію за­яв­ля­ти не зби­ра­єть­ся», - йдеться у повідомленні поліції.

До ре­чі, злов­мисни­ця має двох стар­ших хлоп­чи­ків 7 та 12 ро­ків. Що­до них во­на вже поз­бавле­на бать­ківсь­ких прав. Крім то­го, жін­ка вже має су­ди­мос­ті за кра­діж­ки та ін­ші зло­чи­ни.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні