Волинян попереджають про ризик кібератак

1
-3
Волинян попереджають про ризик кібератак
Жителів Волині попереджають про загрозу кібератак. Спеціалісти встановили "сірий" рівень.

Про це стало відомо 10 липня під час оперативної наради у Волинській ОДА, - пише Перший.

Цей рівень вводиться, коли є фактори, що сприяють вчиненню теракту. Це найнижчий рівень із чотирьох можливих. Крім нього є ще «синій», «жовтий» та «червоний».

Начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло-Мирослав Леміщак повідомив, що органи казначейства будуть вживати ряд заходів, щоб підвищити рівень захисту від терористичних атак.

Це відбуватиметься як в органах казначейства, так і сфері антивірусного захисту. Буде проваджений новий комплекс антивірусного захисту інформації та запровадження режиму ІТ-безпеки.

«Нами проводиться робота щодо обов’язкової антивірусної перевірки на мережах персональних комп’ютерів. На сьогодні зафіксовано 9 фактів виявлення вірусів на знімних носіях інформації», - сказав Леміщак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахахах... смішні люди "новий комплекс антивірусного захисту"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні