«Кому ми не підлизали?» - організатор заявив, що у Луцьку зривають концерт

12
4
«Кому ми не підлизали?» - організатор заявив, що у Луцьку зривають концерт
Очільник агенції з організації концертів "Tikhonov сoncert and event agency" Євген Тихонов заявив, що у Луцьку хочуть зірвати концерт «LUX FM Party Tour», на якому планують виступити співаки Артем Мірзоян, Даша Астаф'єва та інші.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зауважимо, концерт запланований на 31 липня на стадіоні "Авангард".

Зі слів організатора, невідомі у Луцьку крадуть і рвуть банери, ламають сіті-лайти з рекламою заходу, блокують сторінки у соцмережах.

"Кому ми, компанія з міста Луцька, жителями якого ми являємся, з народження заважаємо? Кому ми не заплатили за те, щоб культурно розвивати місто і не завжди вигідно фінансово для нас? Кому ми не підлизали, щоб робити те, що нам подобається? Кому ми не занесли квитки, щоб нас не чіпали?" - обурився Євген Тихонов.

"Друзі, ми з командою (в яку входить моя кохана дружина) довго йшли до цього концерту на стадіоні і ніяка особа,яка діє такими методами не зупинить нас!" - додав він.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путину лизал?
Відповісти
Не підлизали, не підмазали, не забашляли...
Відповісти
неполучається, то так і скажіть, а не прикривайтесь видуманими ворогами.
Відповісти
Хочется щиро підтримати Євгена та його однодумців. Майбутнє нашого міста саме за такими жителями, які народилися у Луцьку, створили компанію однодумців, дбають про організацію цивілізованого дозвілля для лучан та гостей міста. А питання ,чому відбуваються такі неподобство з рекламою концерту треба адресувати теперішнім виконуючим обов'язки, які зайняли зручні крісла на вул. Б. Хмельницького, 19.
Відповісти
такі ці "зірки", що мають приїхїати, щоб нас культурно "розвивати"?
Відповісти
То канешна дуже цiкаво, але я все чекаю, який перший селянський сайт повiдомить сьогодняшнi результати матчiв чемпioнату свiту з футболу...
Відповісти
Я не маю ніякого відношення до дозволів і блокування. Але я хочу спитати: " А як вам співається в той час, коли інші гинуть на фронті? Чи не забагато свят і концертів? "
Відповісти
Несе Галя воду? Коромисло гнется?
Відповісти
Пані Галя ті хто зараз сидять в окопах не силою туди загнані, а добровільно по контракту вирішили там бути. Вони знали на що ідуть. Цей конфлікт вигідний і путіну і порошенку. Наш гарант завжди може сказати що погано живемо бо йде війна. Але чомусь синки депутатів, прокурорів, нардепів, цигани туди не йдуть. Тож ми не повинні ходити плакати що йде війна. Життя продовжується. Мені теж жаль тих нерозумних хлопців які кидають своїх стареньких батьків, дружин, дітей і гинуть захищаючи мільйонні маєтки митників, суддів. Але це їх вибір і жити в траурі поки хтось грається в героя не варто. І останнє згадаймо відношення чииновників до афганців,чорнобильців. Теж саме чекає АТОшників.
Відповісти
галя, харош спекулювати на цій темі, чуть що, всі прикриваються фронтом і ато. у війну люди народжуються і помирають, одружуються і розводяться, життя триває, воно не суцільний траур, бо нам з сусідом крупно не повезло
Відповісти
А кому цікаво це лайношоу? Лише тихонову,який хоче заробити на ньому. Я задарма на цих клоунів не піду
Відповісти
Чо ви до людини вчепилися? Не хочете йти? Не йдіть! Хто ви такі щоб вирішувати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні