На 12 канал «запустять» молодих журналістів

2
-1
На 12 канал «запустять» молодих журналістів
Учасники V Літня школа практичної журналістики матимуть унікальну нагоду навчитися робити телевізійні новини.

Саме цьому їх вчитимуть під час Дня телебачення на «12 каналі» у неділю, 8 липня, який буде заключним у лекційному курсі Школи.

Спершу спеціалісти відділу новин 12 каналу розкажуть алгоритм роботи над сюжетом – від пошуку теми до випуску його в ефір.

А вже після – учасники "на власній шкірі" дізнаються, що таке робота "в полі": пройдуть усі етапи створення телевізійної новини – написання, знімання, монтаж і… і споглядання кінцевого продукту.

Завдання максимум Дня телебачення на 12 каналі – сформувати випуск новин, зроблений руками учасників Школи.

«Можна багато розповідати про теорію телевізійної журналістики. А можна в рамках одноденного експрес-курсу побачити, відчути та зрозуміти основне з того, що варто знати майбутньому телевізійнику. Саме цього ми й намагатимемося досягти в рамках нашого навчання» - коментує випусковий редактор новин на 12 каналі Сашко Бугаєнко (на топ-фото).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При всіх за і проти але на 12-му є спеціалісти з новин? Ну чесно - не смішіть! Ви дискредетуєте себе віковими мігрантами з ВТ, то про що може бути мова?! Допоки у вас будуть Куліш і Ко. і подібних будете набирати на роботу - толку не буде!
Відповісти
ТАК --ТАК ...за день багато чого навчаться ! Будете все переписувати --перемонтовувати ? ЧИ ...БУХ в ефір ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні