У центрі Луцька пропонують обмежити розважальні заходи

2
10
У центрі Луцька пропонують обмежити розважальні заходи
На Театральному майдані Луцька пропонують обмежити розважальні заходи.

Про це говорили на засіданні комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, - повідомляє ІА Волинські новини.

Свою позицію стосовно цього питання на комісії озвучив депутат Павло Данильчук. Він вважає неприпустимим, аби на центральній площі міста проводили розважальні заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Жінка плаче біля стенду пам'яті, а поруч на всю лабає музон», – луцький волонтер

«Я вважаю, що такі обмеження варто було вжити ще у 2014 році, бо звідти відправляли хлопців на війну потім там повісили банер пам’яті Героїв Небесної сотні, зараз там стела загиблим воїнам. І люди забувають про війну, там їздять якісь машинки, встановлюють атракціони. Тому є пропозиція проводити там лише День міста, релігійні, державні свята. Така практика є і в інших містах», - наголосив депутат.

Члени комісії підтримали ініціативу.

Нагадаємо, раніше Павло Данильчук розкритикував проведення фестивалю повітряних куль у центрі міста. Мовляв, розваги навпроти стели Героям Небесної Сотні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Павло вже забув,як взимку цього року проводив час з дружтною,друзями та чудовими рудими великими собакасобаками??!Щось я не бачила його біля стенду пам'яті загиблим.То що тепер у центрі без чорного шарфа проходити не можна.Чому коли у мене загинув тато у дтп ношу траур тільки,а інші регочуть поряд та веселяться???Напевно тому,що життя продовжується.Плакати треба вдома,могилі,а не в центрі міста на показуху.Мертвим-мертве,а живим-живе.
Відповісти
А як все це терпить наша Велика ПОЕТЕСА --ЛЕСЯ УКРАІНКА ? ==торгівлю ,розливайки медовух ,рекламні акціі і т.д. ТАК що Данильчук тут правий .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні