Скандал у луцькій школі: 5-класників хочуть перевести в обдерті кабінети з грибком. ВІДЕО

6
-6
Скандал у луцькій школі: 5-класників хочуть перевести в обдерті кабінети з грибком. ВІДЕО
У луцькій школі №24 дирекція хоче перевести 5-класників у приміщення, які колись орендував коледж. Там - обдерті стіни, грибок і немає опалення.

Батьки кажуть: роз’яснення просили у міському управлінні освіти. Відповіді не отримали і пішли до управління самі, - передають у сюжеті Суспільного.

"Нас обурює те, що наших дітей переводять в класи, які повністю потребують ремонту. Які від'єднані від опалення. Як би там не було, а це дітки. І директорка нам сказала, що ремонт вони робити не будуть. Десять років ці приміщення були в оренді у технікуму. Тобто гроші йшли або школі, або управлінню. Можливо нехай за ці кошти зробили б ремонт", - каже мама учениці Наталія Гребенкіна.

За словами голови батьківського комітету Тетяни Галаш, батьки надсилали до управління освіти звернення. У відповідь почули, що буде засідання комісії, приміщення оглянуть та взяли номери телефонів батьків. Проте так і не зателефонували.

Тож батьки самі прийшли в управління освіти. Проте там заявили, що керівниця - у відрядженні. Згодом батьки пішли до школи, проте директору "зловити" не вдалось. Вона - у відпустці.

Не на камеру її засупник Сергій Калуш розповів, що поки приміщення було в оренді коледжу, адмінітрація школи доступу до них не мала. Цьогоріч договір оренди розірвали, бо школі знадобились нові класи.

Водночас батькам 5-класників заявили: або діти навчатимуться у цих кабінетах, або у другу зміну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво а як управління освіти буде приймати готовність школи до навчального року, чи побачать вони тоді недоліки
Відповісти
Батьки податки не платять, то ж нехай ремонтують класи.
Відповісти
Це ж усе сплановано і закономірно. Діти починають вчитися з 5-го класу і починають батьки "приводити клас до пам"яті" до 10-го класу - ремонт, парти, жалюзі, вікна, двері і т.д.
Відповісти
Це ж розповсюджена в усьому місті практика.....наша сім'я складалась на покупку 3 ноутбуків, 3 плазми. ....і ще безкінечного кількості всього для школи..це і ремонти, і парти, і меблі....
Відповісти
До речі в директорки закінчився контракт і їй було вже тоді абсолютно пофіг на батьків,на клас.....Перепрошую, їй завжди було на все пофіг, крім особистої сторінки у фейсбуці і партійної кар'єри у БПП
Відповісти
Колишня директорка весь минулий рік подорожувала Європою (весь її фейсбук у чудесних фотоспогадах)....реально щовихідних десь жіночка їздила....ось грошей на ремонт класу і не хватило...гроші вони ж закінчуються з часом, навіть якщо це гроші на ремонт ...ось пані і скористалася нагодою світ побачити...і Амстердам, і Париж...і т.д. А тепер, ніби, держик ов никому буде і вже не зможе так кататися, от і скористалася нагодою....


Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні