Під Луцьком хочуть будувати новий житловий комплекс

3
2
Під Луцьком хочуть будувати новий житловий комплекс
У селі Струмівка під Луцьком, поряд з житловим комплексом “Струмочок” невдовзі почнуть будівницвто нового комплексу, який включатиме в себе окремі і багатоквартирні будинки, а також таунхауси.

Про це розповів директор будівельної компанії “Інвестор” Андрій Разумовський інтерв’ю інтернет-виданню "Волинь24".

“Працюємо над стартом нового проекту. Це буде новий житловий квартал, поряд зі “Струмочком” у селі Струмівка. По-суті це буде друга черга "Струмочка", але масштабніша. Це перший житловий комплекс , який включатиме в себе різні види жител – і окремі будинки, і таунхауси, і багатоквартирні будинки” – розповів Разумовський.

“Ділянка – 7,5 га. На ній – район з приблизно десятком приватних будинків. Поряд – близько 150 таунхаусів. І кілька багатоквартирних будинків – на 3-4 поверхи. Передбачена комерційна зона для магазинів, кафе, побутових послуг” – описав він концепцію нового житлового комплексу.

“У центрі – величезна розважальна зона: дитячий майданчик, спортивний майданчик, рекреаційна зона для прогулянок, місця для крос-фіту, баскетболу, футболу. Знаєте, як круто, коли у твоєму житловому кварталі є дитяча футбольна команда! А я вірю, що дітей у наших житлових комплексах не бракуватиме. Адже це закономірність, перевірена неодноразово: люди, які вирішили свої житлові проблеми, набагато завзятіше беруться продовжувати свій рід))” – розповів Андрій Разумовський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не буде кому в тих будинках жити, якщо і надалі такими темпами буде виїзджати молодь за кордон.
Відповісти
роздадуть пенсіонерам щоб не мучилися в своїх хрущовках.
Відповісти
"будівельники" з народу ізраїлевого? та ніколи в житті!)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні