Будівельна компанія «Інвестор» хоче зняти музичний відеокліп

1
1
Будівельна компанія   «Інвестор»  хоче зняти музичний відеокліп
Фото, яке напівжартома зробили працівники будівельної компанії “Інвестор” на День будівельника, надихнуло їх на зйомку цілого музичного відеокліпу, одним з героїв якого стане їх житловий комплекс.

Фото, зроблене “за мотивами” знаменитої світлини з обкладинки платівки гурту “Бітлз”, з’явилося на сторінці “Інвестора” у Фейсбуці.

“Ми відзначали День будівельника на "Супернові", робили там своєрідний пікнік для друзів і партнерів. І от виникла ідея трохи таку фото. Показати, що наша команда – дружня і весела” – прокоментував директор “Інестора” Андрій Разумовський.

На фото – майстер Роман Лук’янович, виконавчий директор Віктор Волков, генеральний директор Андрій Разумовський, керівник компанії “Бетон Брук Сервіс” Сергій Стрихарчук та директор “Західної торгової компанії” Ігор Головацький.

“Вже після цього у нас виникла ідея зняти на нашому будівельному комплексі “Супернова” цілий музичний кліп. Тому запрошуємо музикантів, співаків, творчих людей: якщо маєте круту ідею для такого кліпу, ласкаво просимо в “Інвестор” – каже Андрій Разумовський.

Довідково:

Знаменита фото, де учасники гурту Бітлз переходять дорогу – це світлина з обкладинки альбому Abbey Road, який вийшов у 1070 році. Фото зробене у Лондоні на однойменній вулиці. Фотосесія відбулася 8 серпня 1969 року. У фотографа Єна Макміллана було десять хвилин, щоб зробити знімок: ця ділянка вулиці була спеціально перекрита поліцією, бо в цей час Еббі-роуд була однією з найжвавіших у Лондоні.

Фото стало легендарним. Адже, стверджують музичні критики, ще жодна інша обкладинка альбому не ставала об'єктом для такої кількості наслідувань. Окрім того, жодна інша обкладинка не породила таку кількість конспірологічних легенд. Для схиблених фанатів фото стало доказом популярної легенди того часу. Легенда стверджувала: Пол Маккартні загинув в автокатастрофі і був замінений двійником. Група, свідчить легенда, відчувала себе винною в цьому обмані і помістила на обкладинці альбому приховані знаки для своїх шанувальників.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
блін, круто) реально подібно до бітлів))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні