Максим Киричук стане прокурором Волинської області, - ЗМІ

0
-6
Максим Киричук стане прокурором Волинської області, - ЗМІ
Внаслідок чергової зміни прокурора Волинської області на цю посаду повернеться попередній очільник облпрокуратури Максим Киричук.

Це станеться після того, як тепер уже екс-прокурор області Анатолій Коцура приступить до виконання службових обов`язків заступника прокурора Автономної Республіки Крим, на яку його перевели за рішенням Генеральної прокуратури України, - про це виданню «ВолиньUА» стало відомо із власних джерел.

Нагадаємо, у середу, 6 червня, прокурор Волинської області Анатолій Коцура призначений на посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим. Зараз виконувачем обов'язків прокурора Волинської області є перший заступник Віктор Швидкий.

До слова, на сайті ГПУ вже з`явилося підтвердження цієї інформації. На сайті ГПУ зокрема значиться: Киричук Максим Юрійович – прокурор Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні