«Вишків-Брук» розпочав виробництво тактильної плитки*

1
0
«Вишків-Брук» розпочав виробництво тактильної плитки*
Сьогодні «Вишків-Брук» – одне із підприємств у Волинській області, яке спеціалізується на виготовленні та вкладанні бруківки. Вперше у Луцьку та на Волині підприємство «Вишків-Брук» почало виробляти тактильну плитку.

Тактильна плитка - вказівник, що відноситься до індикаційних і направляючих засобів просторового орієнтування, є важливим і невід'ємним тактильним інформаційним знаком для безпечного руху людей. Особливо важлива тактильна плитка в якості застережливого орієнтира, забезпечуючи безпеку за маршрутом, в місцях розгалуження маршруту, в ключових місцях для прийняття рішень.



Тактильна плитка має випуклості на своїй поверхні, що є досить ефективним рішенням для того, щоб запобігти травмам і падінням у зимовий період. Це дуже хороший інформаційний покажчик на пішохідних доріжках та зупинках. За рахунок тактильної плитки об’єкти стають помітнішими для людей, у кого слабкий зір, а також вона виконує додаткову попереджувальну роль про підвищену небезпеку,тобто за допомогою тактильної плитки можна запобігти багатьом неприємним ситуаціям, зберегти життя та здоров’я людям.

В Європі тактильна плитка дуже широко застосовується на вулицях, тротуарах. Не може не тішити той факт, що у наших виробників є чітке розуміння того, що у своєму розвитку потрібно рухатись до європейських стандартів.

Працівники "Вишків-Брук" сподіваються, що нова плитка приживеться у місті, і забудовники стануть застосовувати тактильну плитку
від "Вишків-Брук" при організації простору громадських закладів, ​торгових центрів, пішохідних переходів, зупинок, адже мета для всіх нас - зробити життя у місті комфортним.



Довідка:

Тактильна плитка виготовляється за прогресивною технологією "вібропресування" (процес, коли бетонну суміш у спеціальній прес-формі піддають впливу вібруючої сили з усіх сторін при сильному тиску, - ред.). Завдяки цій технології бетонна суміш ущільнюється. Тому в кінцевому результаті виходить міцна морозостійка бруківка. Вона зберігає свою кольорову насиченість на весь термін використання , не поглинає воду та не стирається.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красавці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні