На Волині з чоловіком не захотіли говорити українською на пошті

26
-1
На Волині з чоловіком не захотіли говорити українською на пошті
У Нововолинську працівниця «Нової Пошти» відмовилася обслуговувати клієнта державною мовою.

Це заявив волинянин, який представився Віктором, - повідомляє ВолиньUA.

Інцидент трапився 15 травня 2018 року у відділені №3 «Нової Пошти» міста Нововолинська. За словами волинянина, він попросив розмовляти державною мовою, а не російською. Проте працівниця «Нової пошти» відмовилася і заявила, що закон про нацменшини на її стороні.

Працівниця пошти подала скаргу в поліцію на дії клієнта. Як повідомив чоловік, йому інкримінують статтю 143 «Хуліганство» і вже направили справу до суду. Віктор звернувся зі скаргою у Київський кол-центр «Нової пошти» на дії працівника.

«На мою думку, вони грубо порушили права споживача, адже я лише вимагав, аби вони обслуговували мене державною українською мовою. А у відповідь отримав зневажливе «ніхачу і нєбуду», – заявив чоловік.


Теги: пошта, мова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець. А то роблять з мухи слона, забирають на непотрібні спори й вияснення не тільки час і нерви опонента, а й інших людей, хто в черзі стоіть. Достали вже з тими мовними питаннями.
Відповісти
лапоть.твое мисце в свинарниеу в расее..воздух портиш тут чудо лапптеносое.
Відповісти
Нда.. Сам ти лапоть.. таких простих речей зрозуміти не можеш. Я місцевий, просто мені важливіше суть, а не мова.. але що тут тобі розказувати - непоймеш все одно.
Відповісти
Мосуалю, то твоє місце в расее
Відповісти
))Скоро остануться тут тільки депутати, пенсіонери, і такі поліглоти як ти))
Відповісти
то ти ще тут ? твій поїзд відправився о 12:42
Відповісти
треба зробити як прибалти,не розмовляєш держааною і на роботу не візьмуть
Відповісти
І мені колись одне чмо в процесі перерахунку грошей увагу відволікало закидами про те, що мова нечисто літературна, а деякі розмовні слова проскакують.. Три рази з підрахунку збивався.. Якщо так питання ставити - небуде кому робити на таких роботах..
Відповісти
що ти звичайний підрахуй. Працюєш на роботі,не гавкай суржиком
Відповісти
Такі як ти і гавкають.. А я тоді нормально і розмовляв, і вів себе.. Просто є дехто, кому льки дай себе показати, когось принизити... В раду йди, і там на російськомовних гавкай) Слабо?
Відповісти
в раді контюжені кацапи. там клініка. про щось говорити нема сенсу.
Відповісти
це зоопарк руського міра
Відповісти
Якщо вона працює з людьми вона просто зобовязана перейти на державну мову,тим більше коли її попросили,інакше її звинуватити в непрофесіоналізмі і звільнити! Тут їй не "дамбас"!І законом про нацменшини нехай вона не прикривається,вона зобовязана знати державну мову!.
Відповісти
Цікаво, чи був цей зневажений на майдані, або ж в АТО, що хорошого зробив для суспільсьтва? Бо іноді, як почуєш, як ота паразитуюча бидлотина, яка нічорта для України не зробила, висловлюється, змішуючи Українську мову з брудним, запльованим кацапським матом то "нєхачю, нєбуду" на цьому фоні, звучить куди милозвучніше...
Відповісти
Скільки тупАрилих,меньшовартісних хАхлів на Волині живе. Як зайдеш на волинь24 в коментарі,особливо відчутно. Перестаньте малороси українською писати,не ганьбіть жалюгідні соловїну
Відповісти
"Як зайдеш на волинь24 в коментарі,особливо відчутно", що саме відчуто? Те що ти нічого не знаєш про апостороф? І як це, "зайдеш в коментарі"? А щодо "жалюгідні", то можу лише підсказати, що вставне слово, всередині підрядного речення виділяється комами.
Відповісти
Підказати ))), розумнику))))
Відповісти
"Розумнице". А тобі, я так розумію, словник подарували? Вітаю)))
Відповісти
не пазортє 5 школу сепар разведкі г. Луцка
Відповісти
а ты кацапоед и в ато и на майдане був да.. там теж чтокал и какал да..сиди тихо чудо даунбасовське.
Відповісти
Комусь треба цей фейк, щоб розігріти "мовне питання". Ну, панове "працюйте", раз так...
Відповісти
фейки - це така пята колона як ти
Відповісти
А що, якщо я не живу на території, де є регіональна мова, то я не маю шансів порозумітися із персоналом? Хто їй намрав в місце, де в людей мозок...
Відповісти
"Непоймеш"? ))
Відповісти
Волинянин Віктор - де Біл, який позорить українську націю. Козаки з Польщею воювали, але польською таки володіли. Знання іншої мови ще нікого не принизило, окрім недалеких осіб.
Відповісти
І де така Особь сидить? А Нововалінськ це наш маленький волинський Донецьк такий собі зоопарк для маленьких кацапиків поліських.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні