Операція «Дитинство», або Ким мріяли стати луцькі депутати. ФОТО

3
-4
Операція «Дитинство», або Ким мріяли стати луцькі депутати. ФОТО
Усі ми – родом з дитинства, але кожен про своє минуле відгукується по-різному. Хтось пам’ятає як із сусідськими хлопчаками ганявся за котом, дехто – як їв солодку вату з мамою і татом десь у парку, ще хтось згадує перше болюче падіння з двоколісного… Однак усі мріяли про майбутнє та «приміряли» на себе різноманітні професії.

Депутати Луцької міської ради з нагоди Міжнародного захисту дітей поділилися, ким вони хотіли стати в дитинстві.


Богдан Богонос:

- Навчаючись у 8-му класі я захотів стати пасічником. Мені знайомі дали вулик, ще один пообіцяв дати відводок бджолиної сім’ї, проте з однією умовою: треба було посадити біля стадіону 50 черешень. Таким чином я отримав першу бджолину сім’ю, а другу впіймав у лісі.

Артем Запотоцький:

- Мені було років 15, йшов по проспекту Волі, а біля алеї троянд розвертався темно-синій «БМВ» з баклажановим відблиском…Тоді не стояло питання ким я буду, а «я хочу таку машину». Запам’ятав це бажання на все життя. Тоді, до речі, теж було літо і спека. А ще я ніколи б не подумав, що буду юристом.

Андрій Покровський:

- У 6 років мріяв стати військовим льотчиком. Мені подобалися літаки, військові, хотілося дивитися на світ згори.

Ігор Поліщук:

- Я мріяв стати успішним. Без прив’язки до професії.

Алла Надточій:

- Особливих планів на майбутнє в дитинстві не було…Думала, що можу стати учителем у музичній школі, вчити інших грати на інструментах. Але життя так склалося, що після 9-го класу пішла вчитися у педагогічний коледж, потім здобула освіту економіста.

Микола Собуцький:

- Я мріяв стати і став археологом. Мої батьки займаються фермерським господарством, частина поля знаходиться навпроти городища Київської Русі у селі Коршів Луцького району, колись там знаходилось поселення. Ми знаходили на полі різноманітні артефакти і я з цим грався з дитинства. Так у мене з’явилася любов до археології.

Григорій Пустовіт:

- Я військовим мріяв стати. Тоді професія військового була дуже престижною, популярною, авторитетною. У тих містах, де я раніше проживав – Дубно і Рівне – базувалися військові частини. Я щодня бачив підтягнутих, рішучих, упевнених у собі офіцерів…Тому у 15 років я вступив у Суворівське училище.

Микола Яручик:

- Я хотів бути рок-зіркою і співати. Мені подобався гурт «Європа», була вінілова пластинка групи «Черный кофе», вирізав з газет і журналів різні картинки з музикантами, обклеював ними шафку. Коли в першому класі вчителька сказала намалювати малюнок, ким ми хочемо стати у майбутньому, я намалював себе рок-зіркою. Нині співаю лише зрідка в караоке.

Андрій Козюра:

- Мріяв бути «агентом 007». Мені дуже подобався герой фільму. Він один боровся зі всім злом.

Євген Ткачук:

- У дитинстві хотів стати пожежником. У першу чергу хотів рятувати життя людей, адже це найцінніше, що може бути.

Микола Федік:

- У мене було дві мрії – політика та медицина. На щастя, одна з них здійснилася. Дуже хотів стати лікарем-хірургом. Більше того, дрібні операції міг сам собі зробити. Наприклад, вирізати врослий ніготь чи вколоти собі «Новокаїн». Однак в останній момент усе ж вирішив бути політиком і вступив на юридичний факультет.

Сергій Балицький:

- Мріяв бути будівельником. Завжди у пісочниці грався і щось там будував. Дитяча мрія збулася, бо за професією я будівельник. Чим більше ми думаємо про позитивні речі, тим частіше вони справджуються.

Юлія Вусенко:

- Мені подобалися українська мова, література, щось писати, нотувати, тому хотіла стати журналістом. Але батьки сказали, що з юриста журналіст може вийти у будь-який час, а от навпаки – ні, тому обрала той фах, який порадили рідні. Не скажу, що жалкую про свій вибір, але професія журналіста для мене надзвичайно цікава.

Надія МІЩУК та Людмила ЯВОРСЬКА
Передрук заборонено
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ойй колажі - клас)))
Відповісти
З Козюри такий агент 007 як зі свині балерина!
Відповісти
Ткачук мріяв стати пожежником, а став гандоном. Бачите, як буває: мрії, як сни - збуваються і не збуваються.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні