--> ТОП-20 «перлів» найскандальнішої сесії Луцькради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-20 «перлів» найскандальнішої сесії Луцькради

7
9
ТОП-20 «перлів» найскандальнішої сесії Луцькради
Від «заївшої пластинки» до «продажних у**бків». Від спогадів про те, скільки коштувала посада, до пропозицій вивісити прапор УКРОПу над міськрадою.

Депутати наполегливо боролися за посаду секретаря Луцької міської ради, що в перспективі стане посадою в.о. мера. А воюючи, наговорили стільки…

Видання «Волинь24» підготувало підбірку найяскравіших висловлювань, які прозвучали 15 березня під час найскандальнішої сесії Луцької міської ради.


– 1 –

Кравченко гарно хлопає. Можна запрошувати на публічні заходи. Багато шуму. (Юлія Вусенко)


– 2 –

Давайте я поверну вас, Андрій Григорович Козюра, до реальності. Будьте чесним в першу чергу з самим собою. І зі мною – обов’язково так само. Чесність з собою дуже легко втратити, коли починаєш спекулювати на реально святих речах. (Юлія Вусенко)
(голос із залу:) А ви знаєте, да?

– 3 –

Давайте проголосуємо не так, як в обласній раді. Там «ганьба!» не кричать. І на регламент там не тиснуть. І за дві години там сесія збирається. (Юлія Вусенко)

– 4 –

Юлія Василівна, поміняйте вже пластінку. Скільки можна одне і те саме говорити? (Олександр Кравченко)

– 5 –

Царство небесне, Миколі Ярославовичу. Я ні разу не говорив і не прикривався його іменем, а ви – весь час ним прикриваєтесь. Останні півроку скільки ви випили в нього крові, я знаю особисто. За проект рішення про сміття ми не проголосували і в вас була істерика. І після того що ви витворяли Миколі Ярославовичу… (Євгеній Ткачук)

– 6 –

Не хочу, щоб через те, що представники деяких політичних сил схаменулися, що в принципі можуть поставити свого виконуючого обов’язки, мали доступ і до бюджету, і до незрозумілих моментів по організації виборів. Це – можливість мати доступ в передвиборчий період і до державного бюджету, і до бюджету нашого міста. (Юлія Вусенко)


– 7 –

Рівень нашої дискусії падає нижче плінтуса. Ми обговорюємо те, що десь може обговорюють за пляшкою з кумом… Хтось хоче до влади? Будь ласка, через два місяці вибори – шуруйте! (Микола Федік)

– 8 –

Юлія Василівна, я закликаю вас читати закон і регламент, а не читати ті інструкції від Івахіва, Палагути, Гунчика, які вам зараз на телефон пишуть. Коли ви будете відповідати за те, що зараз робите, вони вам писати уже не будуть. (Ігор Поліщук)

– 9 –

Зробіть чесно, по чоловічому, а не через задній прохід і кулуарні домовленості. (Юлія Вусенко)

– 10 –

Ви не повинні думати. Ви повинні вести сесію! (Олександр Кравченко)

– 11 –

Ви тут стверджуєте, що не тримаєтесь за крісло. Натомість, чи будете балотуватися в мери – вам треба запитати в партії. Можливо, треба запитати в партії, чи тримаєтесь ви за крісло? Бо самостійно ви на це дати відповіді теж не можете. (Микита Рабан)


– 12 –

Ми хотіли секретарем вибрати іншу людину. Але нам прийшла вказівка підтримати вас… Чому це перегралось і скільки це коштувало – знаю я і знаєте ви, і не робіть совинячі очка! (Євгеній Ткачук)

– 13 –

Ви зараз крадете в 217 тисяч лучан право на нормальне життя в нормальному місті. В вашому віці при ваших регаліях вводити в оману таку кількість людей – ненормально. (Юлія Вусенко)

– 14 –

Я розумію, поразка – це справа болюча. Але не треба переходити на особистості і займатися маніпуляціями, як ви це вмієте. (Григорій Пустовіт)

– 15 –

Це схоже на якесь ГКЧП. Прошу це припинити! (Тарас Яковлев, перший заммера)


– 16 –

Ви всі тут виконуєте олігархічні інтереси. Які показали вам чіткі завдання… Мені реально від цього не смішно, а страшно, бо я живу в місті, де закон – на останньому місці. (Юлія Вусенко)

– 17 –

І прапор Євросоюзу в міськраді змініть на прапор УКРОПа! (Сергій Рижков, громадський діяч)

– 18 –

Бандитизм в нас вже був в 90-х роках, ви повертаєтесь до того самого. Я працювала на заводі, який був захоплений таким самим чином, і який на сьогоднішній день розрізаний і не працює, а було 5 тисяч робочих. Сьогодні ми говоримо про все місто. (Алла Надточій)

– 19 –

Юлія Василівна, я ще не старий дєд. Ви мене не списуйте. (Григорій Пустовіт)


– 20 –

Давайте відразу на міського голову Ігоря Поліщука виберемо і закінчимо засідання ради. (Юлія Вусенко)

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ГКЧП по-луцьки: прощальний букет для Юлії та привіт від Ляшка. РЕПОРТАЖ ІЗ СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ

Записала Людмила ЯВОРСЬКА, фото: Олена ЛІВІЦЬКА («Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
супер!!!!! давно так не сміялась)))) як то кажуть, і сміх, і гріх)
Відповісти
Б'ються за місце біля ситого корита!!!
Відповісти
Який з Пол1щука мер не см1ш1ть
Відповісти
А Пустов1т б1дненький так 1 рветься до влади перевибори
Відповісти
Пани депутати! Ми вибрали явно не найкращих.Ви не використали свій шанс. Так що ідіть , поки є можливість піти своїми ногами. А це вам від Кобзара безсмертного:
Ви - розбойники неситі,
Голодні ворони.
По якому правдивому,
Святому закону
І землею, всім даною,
І сердешним людом
Торгуєте? Стережіться ж,
Бо лихо вам буде,
Тяжке лихо!.. Дуріть дітей
І брата сліпого,
Дуріть себе, чужих людей,
Та не дуріть Бога.
Бо в день радості над вами
Розпадеться кара.
І повіє огонь новий
З Холодного Яру.

Відповісти
Не хочу, щоб через те, що представники деяких політичних сил схаменулися, що в принципі можуть поставити свого виконуючого обов’язки, мали доступ і до бюджету, і до незрозумілих моментів по організації виборів. Це – можливість мати доступ в передвиборчий період і до державного бюджету, і до бюджету нашого міста. (Юлія Вусенко)
Це путо саме себе спалило що тільки вона має право доступу до бюджету і т.д. Ото дурне, як читала в телефоні настанови папіків то не заікалась, а як сама питалась ті мізки з гормональними всплєсками розібрати то плело як до дуба вязана. Поматюжилась і показала який з неї фіктивний доцент і все що вона там собі настрочила. Позорище.
Відповісти
А яковлев же ворогував з вусенко, а зараз аж заплювався, так рве жили за неї, бо ж добре разом з подружкою рулити, і за спалену машинку забули, артисти з погорілого театру, одним словом, не повезло містянам з такими козлами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні