У Луцьку в сквері серед білого дня молодь пила горілку

1
-3
У Луцьку в сквері серед білого дня молодь пила горілку
У Луцьку посеред білого дня молоді люди розпивали горілку.

Про це у Фейсбуці повідомила Вікторія Махновська.

«П'ятницька гірка. Тости. Горілка. 178 стаття. Адмінка. Поліція Волині, тут - таке часто!» - йдеться у дописі.

«Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на розлив дозволена відповідним органом місцевого самоврядування, або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - йдеться у законі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кілька місяців тому, коли в сквері навпроти 4 школи поліцай зробив зауваження в такій же ситуації, такі ж "аніжедєті" на нього накинулися і він при самозахисті поранив одного з "аніжедєтєй". Поліцейського змішали з болотом в соцмережах. Невже ви думаєте після такого хтось захоче звязуватися? Невже не пам"ятаєте поліцейського Олійника і стогони про таких же "аніжедєтєй"? А тепер, коли обкурені подонки наїзжають на ваших дітей і на вас на тротуарах питаєте, а де ж та поліція?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні