Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»

0
5
Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»
Двадцять перший номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 21 травня.

У ньому ви прочитаєте:

«Політично-ресторанний бізнес, або Чому Бровін пішов від Палиці». Ресторан у луцькому готелі «Noble Boutique Hotel» змінив орендаря та концепцію. Тепер відомий ресторатор Віталій Бровін, який раніше був орендарем ресторану у готелі, не має стосунку до закладу.

«Члену виконкому продадуть землю під рестораном». У луцькій мерії хочуть продати землю під рестораном «Вогнем і мечем» на вулиці Конякіна, 25-б у власність підприємців Олександра Серватовича і Тетяни Пеньковської. Відповідний проект рішення оприлюднили на сайті Луцької міської ради.

«Ціни на весняні овочі і фрукти в Луцьку». Перед вихідними ми відвідали найвідоміші торгівельні точки Луцька і дізналися, де купити овочі і фрукти за найнижчими цінами.

«Волинь» зберегла прописку в першій лізі». Але її керівництву і тренерам доведеться добряче попрацювати, щоб надалі створити колектив, спроможний гідно представляти наш край у професійному футболі.

«Ви виграли автомобіль». Минулої суботи, 19 травня, до Нововолинського відділу поліції звернулася мешканка міста, яка розповіла, що її ошукали на 60 тисяч гривень.

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», результати матчів чемпіонату України з футболу в першій лізі і Прем’єр-лізі, турнірні таблиці обох ліг, повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Дорогі читачі!

Змушені повідомити вам не дуже приємну новину. У зв’язку із подорожчанням вартості паперу, друку, інших витрат на видання газети, починаючи з червня, ми припиняємо роздавати «Волинь24» безплатно. Однак газета й надалі залишиться найдоступнішою серед усіх видань Волині. Для цього ми встановили акційну ціну продажу – 50 копійок. Розуміємо, що з часом, можливо, доведеться її піднімати.

Тому, щоб гарантовано за стабільною ціною отримувати «Волинь24» у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, просимо оформити на «Волинь24» передплату. Зробіть це у найближчому відділенні «Укрпошти».

Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 3,42 грн, на три місяці – 8,86 грн, до кінця року – 18,54 грн. Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.
Залишайтеся з нами!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні