Вийшов друком черговий номер газети «Волинь24». АНОНС

0
1
Вийшов друком черговий номер газети «Волинь24». АНОНС
Вийшов друком сьомий номер газети «Волинь24».

У ньому ви прочитаєте:

«Гучні корупційні справи на Волині закривають через «агента Сашу»?» Щонайменше у трьох корупційних скандалах, які за останні роки прогриміли на всю Волинь, хабар давав один і той самий чоловік. Саша зі Львова. Луцькі юристи «вичислили» цього «борця з корупцією» і запевняють, що він є агентом правоохоронців. Точніше – провокатором.

«Слово про Юрія Яцюка, журналіста і друга». У п'ятницю, 8 березня, о 19 годині 18 хвилин на автодорозі в селі Струмівка поблизку Луцька неподалік рекреаційного комплексу «Рестпарк» автомобіль «Фольксваген Пасат» збив на смерть заслуженого журналіста України Юрія Яцюка. Журналіст Святослав Лесюк поділився спогадами про цю непересічну людину.

«З бурштину – в будівельний бізнес». Яким забудовникам у Луцьку можна довіряти.

У рубриці «Трапилося цими днями» – кримінальна хроніка, НП, пригоди.

Традиційно газета закликає привітати відомих волинян, які святкують дні народження, друкує останні новини з життя Луцька і області, прогноз погоди на тиждень.

Аби бути з виданням і надалі, рекомендуємо газету передплатити. Зробити це можна в будь-якому поштовому відділенні й отримувати в будь-якому населеному пункті Волині.

Передплатний індекс: 60331.

Вартість передплати з доставкою:
на 1 місяць – 4,32 грн (+2,90 за квитанцію);
на 3 місяці – 12,96 грн (+6.70);
до кінця року – 38,88 (+12,50).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні