У Луцьку не зніматимуть незаконну рекламу

2
9
У Луцьку не зніматимуть незаконну рекламу
У Луцьку не демонтуватимуть незаконну рекламу.

Про це стало відомо 18 травня під час засідання виконкому міської ради.

На території Луцька розмістили без дозволів 16 рекламних конструкцій. Однак проте члени виконавчого комітету не проголосували за проект рішення про їх демонтаж.

Директор «Луцькреклама» розповів, що на вулиці Ковельській та Винниченка розмістили рекламу без відповідних дозволів.

Йдеться про два банери, розміщені на вулиці Ковельській, 22 із сюжетом «Посуд», а також банер та три рекламних прапорці на опорі перед будинком розміром 0,5 м х 1,0 м із сюжетом «Вікна. Двері».

Власниками вказаних рекламних конструкцій є фізичні-особи підприємці Арент Володимир та Ярощук Ірина.

За цією ж адресою на фасаді будинку розміщено чотири банери про меблі, а перед будинком - три рекламні прапорці із сюжетом «eTachki.com». Власниками є ТОВ «Авіва» та ТОВ «Автоділ».

На вулиці Ковельській, 4 на фасаді будинку розмістили кронштейн та два банери у віконних отворах із сюжетом «Аптека». Власником є «Подорожник Волинь».

В центрі міста на вулиці Винниченка, 47 на фасаді будинку розмістили рекламний банер розміром 3,0 м х 10,0 м та дві виносні конструкції трозміром 0,7 м х 1,0 м із сюжетом «ШвидкоГроші». Власником вказаних рекламних конструкцій є ТОВ «Споживчий центр».

На голосуванні за проект рішення не вистачило голосів. «За» проголосували семеро, один відмовився голосувати, один утримався.

«Як? Місто має бути рекламою завішене? Ми боремося з такою рекламою, а члени виконкому не голосують за це», - обурився депутат Павло Данильчук, мовляв, концепція міста передбачає очищення від таких конструкцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво вони голосують "за" семеро ,проти нема і не прийняли рішення
Відповісти
не розумію що можна в цій збутій Богом країні рекламувати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні