У Луцьку дозволили платити за рекламу менше

1
4
У Луцьку дозволили платити за рекламу менше
До середини червня плату за зовнішню рекламу в Луцьку зменшили вдвічі.

Про це йшлося 22 травня під час позачергового дистанційного засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, - пише ІА Волинські новини.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення Про внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Луцької міської територіальної громади».

Як розповіла керівниця управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, враховуючи продовження карантинних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби, та послаблення карантинних обмежень із 11 травня, запропоновано передбачити з 11 травня до 15 червня нарахування плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів у розмірі 50% від повної вартості, а після вказаного терміну проводити нарахування в повному розмірі.

«Проєкт спрямований на упередження негативних наслідків від зупинення роботи об’єктів загального користування на період дії карантину», – зазначено в пояснювальній записці до проєкту рішення.

Нагадаємо, раніше члени виконкому вирішили знизити тариф на зовнішню рекламу вдвічі до 25 травня.

Також відзначимо, що з 1 квітня до 10 травня розповсюджувачі реклами були звільнені від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А плату за комуналку вони не хочуть зменшити на час карантину?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні