У Володимирі посеред дня розгулював підліток із марихуаною

2
3
У Володимирі посеред дня розгулював підліток із марихуаною
У Володимрі-Волинському у 15-річного юнака знайшли 5 грам марихуани.

Хлопця зупинили на вулиці Луцькій у середу, 16 травня, вдень, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

Паперовий згорток із канабісом поліцейські знайшли під час поверхневого огляду 15-річного жителя Луцького району. При собі він мав 5 г речовини. Згорток вилучили та направили на дослідження.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ст. 34 " Про Поліцію " Поверхневий огляд - візуальний огляд особи, проведення по поверхні вбрання рукою або спеціальним приладом або візуальний огляд " Поліція дотрималася ціх вимог ?
Чи лазили неповнолітньому по кишенях? Без понятих, а це вже ошук , який робиться слідчими у присутності свідків та відеофіксацією ! !! ! Самі і підкинули ! Батькам звертатись до адвоката та писати скаргу у прокуратуру ! Любий адвокат заделає мусорят по повній відпустять ще й вибачаться !!
, відпустять ще вибачаться
Відповісти
не будь умніком шкода пацана можливо він ще наркоман початківець
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні