Коляска-тростина: мобільний спосіб пересування з дитиною*

0
3
Коляска-тростина: мобільний спосіб пересування з дитиною*
Ведете активний спосіб життя і з появою в сім'ї дитини не зрадили своїм звичкам?

У цьому випадку вам слід обов'язково придбати коляски тростини оптом.

Це дитяче транспортний засіб можна використовувати тоді, коли малюкові вже виповнилося шість місяців і він впевнено тримає спинку і сидить. Перевага даної моделі полягає в її компактності і мобільності.

У складеному вигляді являє собою тонку та довгу конструкцію. Дана модель транспортного засобу для прогулянок з дитиною не дозволить вам випробувати ніякого дискомфорту під час подорожей.

Якими бувають тростини?

Вибирати таку коляску варто з особливою ретельністю. На ринку представлені різні види тростин. Можна віддати перевагу базової моделі, або вибрати тростина, оснащену козирком, що захищає малюка від шкідливого впливу ультрафіолетових променів і опускається спинкою.

Пам'ятайте про те, що будь-яка додаткова функція буде обтяжувати і укрупнювати конструкцію коляски, тому постійно носити її з собою вам буде не дуже комфортно.

Існують коляски, спинки яких здатні приймати також «проміжні» положення, але всі ці додаткові можливості, як ми зазначили вище, будуть обтяжувати конструкції моделі і робити її менш мобільною.

Для того, щоб купити коляску тростину оптом, можна оформити замовлення в інтернет-магазині Optclub.com.ua і вже через кілька днів після здійснення покупки ви зможете відправляти у заплановану подорож зі своїм малюком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні