За скільки можна орендувати офіс у Луцьку

0
3
За скільки можна орендувати офіс у Луцьку
Хтось шукає офіс для салону краси, комусь потрібне приміщення для магазину, занять йогою тощо. Звісно, кожен орендар хоче, аби поблизу офісу були магазини, місця, де можна було б залишити авто, однак чималу роль відіграє вартість оренди приміщення.

За скільки можна орендувати офісне приміщення у центрі Луцька та на окраїні міста дізналося інтернет-видання «Волинь24».

Для аналізу використали популярні ресурси для пошуку приміщень «dom.ria» та «olx.ua».


ЦЕНТР МІСТА
За офісне приміщення на вулиці Лесі Українки площею 60 «квадратів» просять 11 000 гривень (180 гривень за квадратний метр). Поблизу будівлі є місця для паркування автомобіля. За словами орендодавця, у офісі новий сучасний ремонт.


***
За офісне приміщення на вулиці Винниченка площею 20 метрів квадратних хочуть 2 900 гривень (145 гривень за метр квадратний ). Також додатково доведеться платити за «комуналку». Поблизу будівлі є паркінг, у приміщенні – відеоспостереження, пожежна і охоронна сигналізація, кондиціонери, ліфт.


***
За офісне приміщення на вулиці Коперника площею 35 «квадратів» просять 4 300 гривень (122 гривні за метр квадратний). Цікаво, що у суму вже врахували комунальні платежі.


***
За офісне приміщення на Київському майдані площею 10 метрів квадратних хочуть 2 000 гривень (200 гривень за метр квадратний). За комунальні послуги доведеться заплатити окремо.


СПАЛЬНІ РАЙОНИ
За приміщення на вулиці Ківерцівській площею 28 метрів квадратних просять 2 380 гривень (85 гривень за метр квадратний). Окрім того, додатково треба буде платити за «комуналку». У будівлі є система відеоспостереження та охорона.


***
За офісне приміщення на вулиця Єршова площею 30 «квадратів» просять 3 000 гривень (100 гривень за метр квадратний). У цю суму не входить оплата за комунальні послуги.
Орендодавці запевняють, що в офісі є опалення, швидкісний інтернет, телефон, місця для парковки та ліфт.


Так, оренда офісного приміщення у центрі Луцька вартує 2-11 тисяч гривень, тобто від 120 до 200 гривень за метр квадратний.

Натомість вартість оренди офісного приміщення на околиці міста коливається від 85 до 100 гривень за квадратний метр.

Передрук заборонено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні