«Заморожуються права людини», - боєць «Азову» про завершення операції на Сході

1
-5
«Заморожуються права людини», - боєць «Азову» про завершення операції на Сході
Зміна формату антитерористичної операції на операцію об'єднаних сил створить незручності для цивільних.

Це питання обговорювали 11 травня в прямому ефірі ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» засновник батальйону «Айдар» Сергій Мельничук та заступник командира дивізіону полку «Азов» Олексій Буторін.

Як пояснив засновник батальйону «Айдар» Сергій Мельничук, якщо досі операцією керувала Служба безпеки України, то нині командування перейшло до командного штабу.

«Для рядових військових нічого не зміниться. Для цивільних будуть проблеми, бо будуть створені зони куди хто має допуски і проїзди. Це ускладниться», - зазначив військовий.

«Вводиться військова операція, тож на час заморожується права людини. Військові можуть зайти до будинку, забрати машину. Під час АТО такого не могло бути. У цьому є сумнівність закону», - зазначив Буторін.
Теги: війна, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи варто обговорювати зміну якогось формату оголошеного брехуном, та ще й мабуть з бодуна. Згадаймо про швидке закінчення ато. Зарплату в 1000 гривень в день атовцям. У людини з хронічним брехозом сталось загострення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні