У Володимирі на колінах зустріли загиблого атовця

3
-4
У Володимирі на колінах зустріли загиблого атовця
У Володимирі-Волинському із 8-ї ранку очікували на зустріч тіла загиблого в зоні бойових дій військовослужбовця із Нововолинська.

Щоб провести в останню дорогу військовослужбовця, біля Володимир-Волинської міської ради у суботу, 11 травня ще з 8-ї години почали збиратися люди. Зустріли тіло загиблого о 9-й години на колінах, - пише "Буг".

Нагадаємо, що зранку, 9-го травня, стало відомо, що поблизу Золотого Луганської області під обстрілами загинув 49-річний нововолинець Олег Пушкарук – військовий 14-ї окремої механізованої бригади, який проходив службу за контрактом. Вдома на нього чекала дружина та двоє маленьких діток.

До Володимира-Волинського приїхала вдова покійного. Тут же й відбулася коротка молитва за упокій. І під вигуки “Герої не вмирають” провели автомобіль. Далі зустріч відбудеться у рідному Нововолинську. А вже завтра о 12 годині пройде церемонія поховання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в цей час УКРОП планує нову поїздку до Брянська!
Відповісти
один на війні голову склав, а в той час інші їздили ворогам дупло лизати! Де влада, де СБУ?
Відповісти
На коліна треба поставити так званого президента. Ми Українці вже давно на колінах перед мерзотною владою. І хлопці гинуть захищаючи їхні мільйони.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні