На Волинь привезли тіло загиблого атовця

0
-11
На Волинь привезли тіло загиблого атовця
На Волинь привезли тіло полеглого під час обстрілу в зоні бойових дій Олега Пушкарука.

Від Цуманського перехрестя колона рушила в Нововолинськ через Луцьк, - пишуть Волинські новини.

Зустрівшись, військові побратими та волонтери обговорили напружену ситуацію на сході. Зокрема і те, що обстріли відбуваються регулярно, а наше командування не завжди дає дозвіл на вогонь у відповідь.

Колона у супроводі поліції проїхала Луцьком, рух супроводжувався постійним сигналом. В центрі міста колона на деякий час зупинилась, аби вшанувати полеглого. Чимало лучан ставали на коліна, інші плакали, схиливши голову.

Проїхавши містом, волонтери вирушили у Нововолинськ.

Зазначимо, що поховання військовослужбовця розпочнеться в неділю, 13-го травня о 13:00. Із дому, за адресою проспект Дружби, 15, тіло бійця понесуть на руках на майдан Незалежності. О 13:30 розпочнуться заходи зі вшанування пам’яті Олега Пушкарука.

У Свято-Духівському Соборі о 14:30 пройде прощальна служба. Поховають бійця на старому кладовищі, там в останню путь проводитимуть о 15:00.

Нагадаємо, що зранку, 9-го травня, стало відомо, що поблизу Золотого Луганської області під обстрілами загинув 49-річний нововолинець Олег Пушкарук – військовий 14-ї окремої механізованої бригади, який проходив службу за контрактом. Вдома на нього чекала дружина та двоє маленьких діток.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні