4 кімнаті рослини, які освіжають повітря влітку

0
1
4 кімнаті рослини, які освіжають повітря влітку
Кімнатні рослини врятують вас від задухи, подбають про стан вашої шкіри і дихальної системи, а також позбавлять вас втоми, сонливості та дратівливості.

Про це повідомляє 24 канал.

Алое не тільки освіжить повітря в квартирі або будинку, але й очистить його від шкідливих речовин типу формальдегіду, яку здатні виділяти меблі.

Фікус створює сприятливі умови для вологості в приміщенні, а також насичує повітря фітоцидами – речовинами, які активно борються з бактеріями.

Кімнатний бамбук не лише оригінальна прикраса вашої кімнати. Він збагатить вашу кімнату великою кількістю кисню. Розміщувати його варто в південно-східній частині квартири, оскільки він ще й притягує вдачу.

Пеперомія туполиста зволожує повітря, активно бореться з впливом бактерій, а також усуває токсини, заміщаючи їх корисним киснем. Хоч ця рослина не вимагає ретельного догляду, але її все ж варто ховати від прямих сонячних променів.


Теги: рослини, дім
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні