Які рослини легко позбавлять ваш дім від павуків

1
1
Які рослини легко позбавлять ваш дім від павуків
Восени розпочинається сезон павуків. Прогнати цих надокучливих комах можна за допомогою простих рослин. Про це пише видання "Мirror".

За словами експерта з садівництва, існує багато міфів про те, як відлякати павуків, але мало хто знає, що це можна зробити ароматними рослинами.

Більшість рослин, що стримують павуків, мають сильний запах, і вони не лише ефективно відлякують комах, але й надають вашому дому приємного аромату.

Мелісу часто використовують для приготування страв, проте вона ще й відлякує павуків та мух. Наріжте мелісу та додайте її у воду, яку потрібно розпилити у темних місцях будинку.

Лавандова - це традиційний багаторічник, який можна вирощувати на відкритому повітрі. Вона має приємний запах, і її зазвичай використовують як ефірну олію, але ще вона чудово стримує павукоподібних.

Візьміть пучок лаванди і повісьте його в кожній кімнаті вашого будинку. Він надасть аромат приміщенню, а також прожене ваших восьминогих співмешканців.

Свіже листя м’яти також можна використовувати для стримування павуків. Візьміть декілька листочків рослини, додайте їх у воду та за допомогою обприскувача розпиліть по будинку.

Розмарин має слабкий аромат людського носа, але виділяє інтенсивний запах для павуків.

Аромат евкаліпта прожене павуків з вашого помешкання. Поставте гілочки евкаліпта у ванній кімнаті, кухні та вітальні. Також ви можете додати їх до води і розбризкати її у кутках, де можуть жити павуки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мої павуки ,напевне, не з лякливих... Вдома постійно свіжий розмарин, м'ята, меліса. І навколо вазонів павуки :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні